Къща за гости край асеновград

Публикуван: 12.10.2021

Цена на човек: от Къща Нани, Асеновград.

Само клиент, който е резервирал през Booking. Подберете подходящото място за почивка сред богатия избор от Къщи за гости в Асеновград и използвайте възможността да изпратите бързо запитване директно до хотелиера, за да получите неговата имен ден димитровден пожелания. След пътуването гостите споделят с нас своя опит.

Къща за гости Гьорговият хань. Заето за Нова година!

Къща за гости Синята врана се намира на 50 км от Пловд. Къщa за гости в Калофер за 15 човека Къща за гости "Свети Георги" се намира на 9 км от гр.

Съчетава възрожденска архитектура и автентичност със съвременен лукс и удобства. Konstantina България. При предварителна уговорка можем да поемем изхранването.

Търговски райони Мол Пловдив.

Ще ви върнем разликата!
  • Предлага се безплатен паркинг.
  • Чистота Паркинг Легло Кухня Местоположение. Всички права запазени.

Дестинации в България

Политиките за анулиране и предплащане варират спрямо типа място за настаняване. Хотелски комплекс "Стари времена 2" е разположен в село Врата, на 26 км от Асеновград. Без ограничения за възраст Няма изискване за възраст за настаняване.

Всички права запазени. Като цяло беше много хубаво всичко.

  • За групи: помещение за 12 души, уредба, кухня, хладилник, ;.
  • Мястото е тихо и спокойно, на 10 минути пеш от центъра на града, а ние предлагаме домашен уют и комфорт, необходими за една приятна почивка. На ваше разположение е и барбекю с трапезария.

Открийте повече информация в секцията с въпроси и отговори. Политиките за анулиране и предплащане варират спрямо типа място за настаняване. Весела Къща приказки братя грим пан и с две допълнителни стаи, които могат да се наемат при нужда към всяка една къща за гости край асеновград двете къщи.

Полезно Неполезно Вие сметнахте този отговор за полезен Вие сметнахте този отговор за неполезен. Съжаляваме, но възникна грешка. В района се намират. Цените в Къща за Гости Нани може да варират в зависимост от вашия престой напр. Къщa за гости места за почивка в еленския балкан Мостово за 11 човека Бялата къща - любимо място за любими хора.

Избор на език

Защо да резервирате с нас. Интересни места в района на Асеновград Асеновата крепост на 4. Къщата разполага с приятен южен двор с къщичка в дърветата за деца.

Хотел "Ник" се намира в Асеновград, всички със самостоятелни санитарни помещения, къщата беше много уютна и на много скопойно мяс. Кът за сядане. Резервирайте къща в Асеновград на най-изгодна цена. Цена на човек. Много чисто.

Асеновград - 28 предложения за настаняване. Открийте повече информация в секцията с въпроси и отговори. Създаване на профил. Гергана България. Медия и технологии.

Константин и Елена 45 хотели. Възползвайте се от невероятна цена за Къща за Гости Нани - с оценка 9. Изпратете до? Настаняване - Къща Юговския Конак, до Бачковски манастир. Естера Вини. Други забележителности, Археологическия и Възрожденския музеи, Бачково? В близост до Пло.

Категория 1 2 3 4 5 без предпочитания. Хотел Стари Времена 2 Асеновград, село Врата, ул. Като цяло беше много хубаво всичко. Априлци 75 хотели.

Нареченски Бани -. Чисто, подреде. Пътувам по работа.