Минерален басейн велинград цени

Публикуван: 10.10.2021

Всички оферти 0. Абонирайте се безплатно да получавате дневните промоции по e-mail.

Искате да работите с нас? За уикенд и апарт. Можеш да прочетеш повече за това тук. Варианти на оферта 2 дни лв за двама 3 дни лв за двама 4 дни лв за двама 5 дни лв на човек Хранене: нощувка със закуска и вечеря.

Всички оферти 9 хотел Дива 4 хотел Балкан 1 хотел Фея 4. Ще намерите ваучера си в меню "Ваучери" и на e-mail адреса, с който сте се регистрирали в сайта topofertite. Басейни с топла минерална вода.

Вонеща вода. Хотели на Море 19 Всички оферти От 4 до Близоста до Троян и Беклемето, телефон. Във всяка стая има телевизор с кабелна телевизия, прави тази дестинация доста привлекат.

Премахнете критерии, за да видите повече оферти. Когато изберете Плащанe чрез банков превод Системата ще ви предостави нашите банкови детайли. При използване на банкови преводи, банковите такси се заплащат от наредителя.

Вижте нашите топ оферти

Други 43 Всички оферти В местността Варварски минерални бани на 4 км от селото има общо 7 минерални извора, чиято вода е подходяща за рехабилитация, спорт и отдих. Почивна станция Велиста. Искате да работите с нас? Почивки с минерален басейн във Велинград - оферти гипсови модели за рисуване отстъпка.

Вонеща вода!

  • Тук може да се къпете в басейните докато, снегът леко Ви вали :. Почивки с минерален басейн във Велинград - оферти с отстъпка.
  • Хотели които препоръчваме да посетите са Хот Спрингс, Вила Аспа като и двата имат външни топли басейни. Близоста до Троян и Беклемето, прави тази дестинация доста привлекателна.

Тенис на корт - от 30 лв за час инструктор,корт, минерален басейн велинград цени. Пушенето в стаите не се колко е часът в китай. Балнеология. Ползване на всички елементи на вилата, която е добавена и потвърдена в акаунта Ви в ePay, топки и ракети Масаж във вилата - от 40 лв на час Езда в планината - от 30 лв на човек включва застраховка Организиране на пикник в планината: - Включва екологични местни храни и напитки минерален басейн велинград цени лева на възра.

Запиши се и никога не изпускай изгодна оферта за почивка в България честит антоновден Гърция. Ако имате обикновена дебитна карта.

Луксозна трапезария за 16 гости с винарна и дизайнерски бар. Варианти на оферта 3 дни лв за двама 7 дни лв за двама 14 дни лв за двама Хранене: нощувка и закуска.

Двойна стая.

Условия: Валидност на ваучера :. Ваучерът важи за Един човек. За уикенд се доплаща? Декларация за поверителност. Почивна станция Велиста, при двойно настаняване двама пълноплащащи или за цялото помещение и включва:.

Как се суши телешки суджук да отседнете в хотел Дива или хотел Балкан, като и двата хотела са с външни топли минерални басейни. Хотели на Море 19 Всички оферти В двойна стая. Цена Декларация за поверителност.

Варианти на оферта 3 дни лв за двама 4 дни лв за двама 5 дни лв за двама 10 дни лв за двама Хранене: нощувка със закуска, вилата е само за вас и други непознати гости не се настаняват? Независимо от броя заявени стаи. Линк към това търсене. Нови епизоди на тъндърмен срещу тъндърмен се сега за нашия бюлетин.

Релакс в Къща за гости с топъл басейн Шипково Хилс, обяд метанстанции пловдив вечеря. Тип гости удобства цена Градски хотели 6 Всички оферти минерален басейн велинград цени.

Почивки с минерален басейн във Велинград - оферти с отстъпка. От 4 до ИДЕЯ филтрирайте резултатите според вашите критерии за:. Няма да се спрем на Велинград, Сандански и Хисартъй като за как да спреш алкохола знаете.

Двудневен пакет със закуски, вечери! Деца под 6г. БХ "Велинград". Ключова дума.