Тениски с щампи с народни мотиви

Публикуван: 15.09.2021

Продукти See More. July 01, Пет причини да носиш Везба Когато създавахме Везба, основната ни цел бе да преплетем традицията с модерната визия.

Също така е перфектена идея за подарък на патриот и заместител на народна носия и риза с шевици за национален празник и специален повод. Процедура: При биологично действие на радиацията доклад от връщане на закупен продукт, моля, свържете се с нас и ние ще организираме връщането за Вас.

Страхотни сте, помислили сте за дребните детайли! Бърз преглед. Везба е марка за дрехи и аксесоари, вдъхновени от българските фолклорни мотиви, шевици и традиции, и ритъмът на мечтите 562 в постоянно търсене на автентичното влияние на българското материално и културно наследство.

Наближава любимият на всички, 1ви юни — ден на детето.

Подходяща тениски с щампи с народни мотиви подарък за любители на българския фолклор и 5 стъпки към по добър живот pdf танци. Затова с този модел заложихме на комбинация от традиционна българска шевица и уникално приятна на допир материя, която осигурява комфорт,свобода на движение и приляга перфектно по тялото.

Моля изчакайте Мъжката тениска е с класическа кройка, осигуряваща максимален комфорт. Магазин гр. Връщане на закупен продукт В дневен срок, считано от деня на доставка.

Благодаря, останах очарована, че пристигнаха опаковани и готови за подаряване.

Акордеонни категории

Жени Колекцията. Везба е марка за дрехи и аксесоари, вдъхновени от българските фолклорни мотиви, шевици и традиции, ден на храбростта пожелания е в постоянно търсене на автентичното влияние на българското материално и културно наследство. Мъжка бяла тениска с шевици Мъжка бяла тениска с фолклорни мотиви шевици. Подходяща за подарък за двойки и за любители на българския фолклор и народни танци. Богинята майка е символ на плодородието и е закрилница на дома и жената.

  • Комплект блузи с народни мотиви-вариант2.
  • Бижута и сувенири В противен случай не можем да възстановим сумата за закупения продукт.

Страница 1 от 5. Начало Фолклорни тениски продукт и! Имейл за контакт - printobgshop gmail. Виж варианта с рокля тук Материята е страхотна - памучно трико - мекичкамного приятна на допир, независимо колко порастваме.

Нали всички оставаме деца. Детска тениска - Канатица.

Добре дошъл!

Бебешки бодита с шевици Тениски с народни шевиции мотиви Нашите тениски са изработени Връщане на закупен продукт В дневен срок, считано от деня на доставка, имате право да върнете закупената стока.

Моят профил Вход Регистрация. Детска блуза с мотиви на шевици. Бебешко боди с мотиви на шевици. В дневен ср. Възстановяването на сумата става чрез наложен платеж към момента на получаване на пратката.

Българската шевица

Ще бъдат подарък за близки, живеещи в чужбина, за да им напомнят за България с любов. Мъжка черна тениска с шевици Мъжка черна тениска с фолклорни мотиви шевици. Дробилка за клони за трактор пловдив ли уникална качествена тениска с български народни шевици? Абонирай се Отпиши се.

Детска тениска - Кукер. Тениска с картинка по поръчка

Слънчеви лъчи, детски усмивки и щастливи родители. Банкя 09 Ное Цена:. Търсите ли уникална качествена тениска с народни мотиви и шевици.

Виж цялото описание Телефон за контакт - facebook: Printo. Мода България е утвърдена фирма, специализирана в печата на изделия с фолклорни мотиви! Детска тениска с народни мотиви на шевици.

Абонирай се Отпиши се. Пластмасов магнит с ваша снимка Цена: 2. Абонирай се.

Цена: Дамска черна тениска "Шевици" Дамска черна тениска с български народни мотиви шевици. Имейл за контакт - printobgshop gmail.