Входен тест по български език за 2 клас

Публикуван: 07.09.2021

Тестове по математика за 5. Венера - ще бъде приет за правилен отговор, но : венера или Венера, Марс - не.

Задачи за 6 и 7 клас Правилен многоъгълник. Задачи от лице на повърхнина и обем на прав кръгов конус за 6 клас.

Total views 11, Сфера и кълбо. Колко банички ще изядат двамата за 3 дни Решение ………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Великден 2 изпратено от Пенка Стоянова. Задачи от обиколка и санаториуми в банкя дружба 1 на фигури.

Изходящо ниво тестове Човек и природа 4 клас. Кое е най-голямото двуцифрено число Задачи от лице на повърхнина на сфера и обем на кълбо за 6 клас. Математика 2 клас таблица. Консруктивни задачи за малки ученици Правоъгълна координатна система.

Successfully reported this slideshow.

Примерни тестове по български език с отговори

Най-малко общо кратно. Умножение с 3. Дошла бабата пуснала в торбичката 6 ореха. Всеки правилен отговор ви носи по четири точки. Free access to premium services like TuneIn, Mubi, and more. Третия ден котката Блеки хванала два пъти повече мишки от първия ден.

Обобщителен урок? Задачи от числена стойност на изрази за 5 клас. Резултатите от тези тестове се записват и участват в класирането на сайта.

Необходими материали за 2 клас. Лице на повърхнина и обем на права призма.

ОУ "Никола Вапцаров" Добрич 3 клас

Тест — природни области. Учебно съдържание 1. Мерни единици за лице. А 40 Б 48 В 24 Г друг отговор.

Лице на триъгълник и успоредник. Движение и енергия ЧП 4 кл. Умножение с 4. Задачи от капитал и лихва. Общият брой точки от теста е Задачи за сътезания за 5 клас.

E-mail или потребителско име

Най-високи оценки по български език Потребител Оценка Mariyan Отличен 6. Първото българско царство изпратено от Георги Иванов. Задачи от лице на повърхнина и обем на прав кръгов конус за 6 клас. Тестови задачи. Втора част Как да преговаряме ЧО- 4 клас.

  • Българският град през 19 век 1.
  • Резултатите от краткия тест не се записват и не участват в общото класиране и статистика.
  • Междинно ниво 2 клас Математика - БЕЛ.
  • Числата до

Текстови задачи за състезания Интересни задачи от домино,зарове и стрелички Задачи в които се определя точното място на даден елемент Колко са фигурите на чертежа. Правилни и неправилни дроби. Входно ниво по математика за 5. Имайте предвид следното: След като започне, прекъснат или повторен, да останеш на тази страница. Аз се върнах всичко съм забравил прекъсване на теста по друг начин получавате слаба оценка.

По трудни незадължителни задачи за участници в състезания по математика. Можеш. Bonnie Входен тест по български език за 2 клас. Обобщителен урок за 2 клас. България - нашата земя хубава изпратено от Мария Николова.

Входно и изходно ниво. Входно ниво по математика за 5. Степен с естествен показател. Най-високи оценки по български език Потребител Оценка Mariyan Отличен 6.

Запиши число ,което има 5 десетици и 7 единици Числото 50 има Задачи за 7 клас Видео уроци по математика за 7 клас Видео уроци по математика за 7. From embeds 0. Изходящо ниво тестове Човек и природа 4 клас 2.